Activitat 30

|
Millor ser un ésser humà insatisfet que un porc satisfet




Des de el meu punt de vista crec que és millor ser un ésser humà insatisfet que un porc satisfet. En primer lloc, perquè allò que ens diferencia d´un porc és l´activitat intel·lectual que mai pot ser satisfeta, per el simple fet de que mai ningú sabrà res complet del món, del nostre sistema , dels nostres pensaments o fins i tot de l´Univers.
A més l´activitat intel·lectual dóna una satisfacció,( que ja pot ser a nivell individual al fer`sentir millor al individu perquè té coneixements , o a nivell social, perquè aquell que té molts coneixements en un determinat tema és apreciat per aquesta aptitud i és un criteri d´autoritat i la persona que té aquestes habilitats gaudeix d´aquest privilegi).
Aquells que no l´han experimentat ( els porcs satisfets) sí que poden dir que són millors les activitats que realitzen ,( que molts desitjarien fer constantment però que al final només conduirien a un profund aborriment per aquells que sí han estat en contacte amb la activitat intel·lectual), com el menjar el dormir...
Els porcs satisfets acabaran sent, ignorants, cosa que mai esdevindran els éssers humans insatisfets.