És possible arribar a la veritat absoluta?

|


Des de el meu punt de vista arribar a la veritat absoluta en totes les seves formes existents és impossible. Aquesta es troba tan amagada i alhora té tant de recl a ser torbada que només uns quants tenen l´empeny de voler arribar fins a ella.

Actualment les ciencies exactes com les matemàtiques i aquelles que indaguen en els misteris de la natura com per exemple la biologia, ens acosten a la veritat, però en altres aspectes. com les relacions humanes, és possible almenys arribar a tocar-la? No, de fet la nostra societat es basa precisament en un mur de falsedat on veiem dibuixades a la perfecció allò que es busca que nosltres hem de ser, allò que s´espera que hem de seguir, allò que per força ens ha d´agradar.

És un miratge tan contradictori que no és dificil veure individus actuant com pasarells fent allò qu es considera que és veritat, com donar l``esquena a situacions o esdevenimentsque si que són certs i universals, la maternitat o la vellesa?, I tot això per què? Perquè el món actual està basat en lo jove i lo superficial, encara que això sigui una incongruencia. Potser l``única veritat en aquest món de les aparebces és la ferum a odi, enveges,mentides, interessos i ambició que es pot ensumar en qualsevol cantonada.

Si algú aconsegueix trobar la veritat absoluta pot sentir-se satisfet i realitzat, però no crec que cap home estigui mai destinat a trobar-la, perquè saber-ho tot de tot, el convertiria en un altre cosa que ja no seria humana, esdevindria omniscient,un déu.